Onze werkwijze

Naast dat u advies krijgt over één of meerdere producten, ondersteunen en begeleiden wij u in het totale proces van het verduurzamen en terugdringen van de energiekosten van uw woning of bedrijfspand.

Naast dat wij u kunnen adviseren over de aangeboden producten, bieden wij ook ondersteuning bij het realiseren van uw lange termijn doelstellingen. Het traject bestaat uit de volgende stappen:
  • Vrijblijvend adviesgesprek wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw wensen en daarbij behorende mogelijkheden.
  • Technische opname nadat wij een inventarisatie hebben gemaakt doen we de technische opname. Dit is de basis voor een op maat gemaakte offerte.
  • Adviesrapport en offerte u krijgt van ons een uitgebreid adviesrapport met daarin de huidige situatie, de offertes van de mogelijk te nemen maatregelen en verwacht rendement.
  • Uitvoering uitvoering van de verduurzamende maatregelen.
  • Monitoring resultaten Na een jaar nemen wij weer contact met u op om de resultaten te bespreken.
  • Evaluatie indien gewenst worden de maatregelen uitgebreid.
De Groene Adviseur werkt direct samen met de installateurs en producenten. Zo houden we de kosten laag, leveren we alleen A-merken en bieden we goede garanties tegen een scherpe prijs.

Heeft u interesse in een gratis adviesgesprek, neem contact met ons op.

Collectieven De Groene Adviseur initieert diverse lokale collectieven. Door samen met uw buren maatregelen uit te voeren kunnen we effectiever werken, groter inkopen, wat resulteert in een mooie korting. Wilt u zelf een duurzaamheidscollectief opstarten? Wij ondersteunen u graag.